menusearch
vazinepooya.ir

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی گفت: عدم پرداخت فوق العاده ویژه فرهنگیان، نتیجه پیگیری ضعیف وزارت آموزش و پرورش درگذشته

جستجو
يكشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۳:۵۹:۳۵
۱۴۰۴/۲/۲۷ شنبه
(0)
(0)
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی گفت: عدم پرداخت فوق العاده ویژه فرهنگیان، نتیجه پیگیری ضعیف وزارت آموزش و پرورش درگذشته
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی گفت: عدم پرداخت فوق العاده ویژه فرهنگیان، نتیجه پیگیری ضعیف وزارت آموزش و پرورش درگذشته

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی گفت:

عدم پرداخت فوق العاده ویژه فرهنگیان، نتیجه پیگیری ضعیف وزارت آموزش و پرورش درگذشته

نماینده مردم خدابنده و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: در خصوص فوق العاده ویژه فرهنگیان، حتما پیگیری خواهم کرد برای پرداخت این فوق العاده، منابع پایدار باید در نظر گرفته شود.درگذشته وزارتخانه آموزش و پرورش آنطور که باید برای رفاهیات پرسنل خود تلاش نکرده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزین پویا، 27 اردیبهشت ماه، اولین نشست خبری نماینده مردم خدابنده و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با خبرنگاران برگزار شد.

احمد بیگدلی در خصوص کاندیدا شدن برای ریاست مجلس گفت: در دوران قالیباف قوانینی تصویب شد که نه تنها گره ای از مشکلات مردم باز نشد بلکه این قوانین برای مردم مشکلات جدیدی را به وجود آورد. قرار نیست ما یک نماینده ساده باشیم و این توانایی را در خودم می‌بینم که بتوانم رئیس مجلس باشم.

وی اتمام ساخت بیمارستان 220 واحدی قیدار، تامین اعتبار ویژه برای پروژه قیدار به ابهر، تسریع در پروژه تولید برق در خدابنده و ساخت مدارس مورد نیاز و تامین آب شرب این شهرستان از مطالبات من در سفر ریاست جمهوری خواهد بود.

نماینده مردم خدابنده و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: در خصوص فوق العاده ویژه فرهنگیان، حتما پیگیری خواهم کرد برای پرداخت این فوق العاده، منابع پایدار باید در نظر گرفته شود.درگذشته وزارتخانه آموزش و پرورش آنطور که باید برای رفاهیات پرسنل خود تلاش نکرده است.

وی درخصوص وضعیت اقتصادی مردم گفت: حال اقتصادی مردم واقعا خوب نیست.واین امر باعث شده که از نظر روحی، اجتماعی و فرهنگی نیز حال مردم خوب نباشد. این وضعیت نتیجه تصمیم گیر ها واتفاقات حداقل دو دهه گذشته است و نباید انتظار داشت که در کوتاه مدت حل شود.

بیگدلی با اشاره به اینکه تعدادی از مسئولین به دنبال منافع خود هستند گفت: یک سری از مسئولین منفعت طلب بوده و حلال خور نیستند. و باعث فساد اداری و مالی شده و حال بد اقتصادی کنونی را به وجود آورده و قسمت دیگری از مشکلات اقتصادی مردم هم به تحریم ها بر می‌گردد.

وی گفت: در زمان انتخابات؛ من تنها نماینده‌ای بودم که گفتم در انتصابات دخالت میکنم؛ البته تمام تلاش من این بوده است که به صورت مستقیم در انتصابات دخالت نکنم، ولی در خصوص افرادی که برای پستی معرفی می‌شوند ،نظر می‌دهم.

نماینده مردم خدابنده درمجلس شورای اسلامی در خصوص انتصاب استاندار گفت: هرچند که صبح روز انتصاب متوجه شدم که شخص به نام محسن صادقی استاندار زنجان خواهد بود و همان روز طبق پرس و جویی که کردم متوجه سابقه وی شدم اما به نظر بنده استاندار زنجان شخصی پاکدست بوده و اعتقاد دارم یکی از استانداران موفق دولت پزشکیان خواهد بود.

به گزارش ایسنا، احمد بیگدلی شنبه ۲۷ اردیبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه استان زنجان، با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: انقلاب ما مبتنی بر ارزش‌های الهی، انسانی و واقعیت‌های فرهنگی، اجتماعی و ملی شکل گرفته و سیاست‌ها و راهبردهای آن نیز بر همین اساس تنظیم شده است. بنده خود را فرزند این انقلاب و مطیع محض ولایت مطلقه فقیه می‌دانم. همه تلاش من این بوده که به عنوان رابطی بین مردم و حاکمیت، در چارچوب قانون از منافع مردم دفاع کنم. وظیفه نماینده مجلس، مطالبه‌گری از دولت‌ها به نفع مردم است.

نماینده مردم خدابنده در خانه ملت با اشاره به سابقه نمایندگی خود در دوره‌های دهم و دوازدهم مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: مردم به من اعتماد کرده و رأی داده‌اند تا صدای رسای آنها در مجلس باشم و طی یک سال گذشته نیز همه تلاشم این بوده است. اینکه چقدر در این مسیر موفق بوده‌ام را مردم و اصحاب رسانه باید قضاوت کنند.

بیگدلی تأکید کرد: کشور ما تنها یک مسیر مشخص برای پیشرفت دارد و هر زمان از این مسیر منحرف شدیم، با چالش و مشکل مواجه شده‌ایم. مسیر پیشرفت، همان راه اتحاد، انسجام، همدلی و پیروی از منویات مقام معظم رهبری است.

وی با اشاره به حادثه تلخ سال گذشته و درگذشت شهید رئیسی و همراهانش، گفت: این اتفاق گرچه غم‌انگیز بود، اما نشان داد که نظام جمهوری اسلامی ایران از ثبات و انسجام کافی برخوردار است و مردم بلافاصله با حضور در صحنه، وحدت خود را به نمایش گذاشتند. تشکیل دولت جدید با محوریت وفاق ملی نیز نشانه‌ای از همین پایداری و انسجام است.

بیگدلی با اشاره به روند طبیعی انتخاب رئیس مجمع نمایندگان استان‌ها، گفت: در استان زنجان پنج نماینده داریم و بر اساس رأی‌گیری داخلی، در سال اول مجلس دوازدهم بعنوان رئیس مجمع نمایندگان استان انتخاب شدم. این سمت تصمیم‌گیر نیست، بلکه صرفاً وظیفه هماهنگی بین نمایندگان، استانداری و وزارتخانه‌ها را بر عهده دارد.

وی تأکید کرد: در این مدت همه تلاش من بر این بود که بدون تنش، تعاملات میان سطوح مدیریتی استان و وزارتخانه‌ها را تسهیل کنیم تا مسائل کلان استان و شهرستان‌ها بخوبی پیگیری شود. وقتی وارد مجلس شدم، شهرستان خدابنده تنها یک ردیف ملی مشترک با سلطانیه و کبودراهنگ داشت. در آن دوره موفق شدیم دو ردیف ملی جدید برای تعریض جاده قیدار - ابهر و ساخت بیمارستان ۲۲۰ تخت‌خوابی حضرت رسول (ص) بگیریم.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در مجلس یازدهم به علت شرایط کرونایی، روند اجرای پروژه‌ها کند شد. البته این مشکل صرفاً مختص استان ما نبود و بسیاری از استان‌ها دچار این رکود شدند. واقعیت این است که نمی‌توان با ۱۵ درصد بودجه عمرانی که آن هم به‌طور کامل تخصیص نمی‌یابد، کشور را اداره کرد.

او افزود: پروژه‌هایی مانند راه‌آهن تهران - زنجان - تبریز، بیمارستان‌ها، جاده‌ها و سایر طرح‌های زیربنایی نیاز به بودجه پایدار و پیگیری مداوم دارند. پروژه جاده قیدار - ابهر اکنون وارد فاز اجرایی شده و بخشی از آن آسفالت شده است.

بیگدلی به پروژه سد تالوار اشاره کرد و گفت: کلنگ این سد بیش از ۲۵ سال پیش زده شده اما تا امروز حتی یک قطره از آب آن به خدابنده نرسیده است. با پیگیری‌ها، ردیف ماده ۲۳ آن اخذ شده و امیدواریم از سال آینده بودجه کافی به آن اختصاص یابد تا آب شرب و کشاورزی ۸.۸ میلیون مترمکعبی آن به روستاها و شهرهای خدابنده برسد.

وی رسیدگی به مشکلات آموزش و پرورش، بهداشت و درمان و آب شرب روستاها را از دیگر اولویت‌های جدی خود اعلام کرد و افزود: بزودی درباره این موارد پاسخ‌های مبسوط‌تری ارائه خواهم کرد.

نماینده خدابنده با تأکید بر عدالت در تقسیمات کشوری، تصریح کرد: بحث تقسیمات کشوری جزء مطالبات بحق مردم است و در سطح استان و شهرستان نیازمند بازنگری جدی هستیم. تلاش بنده این است که در همه موارد، چه عمرانی چه انسانی، توسعه متوازن و عدالت‌محور محقق شود.

بیگدلی با اشاره به پروژه‌های ملی اجرا شده در دوره نمایندگی‌اش، گفت: در مجلس دهم توانستیم پروژه‌هایی مانند بیمارستان ۲۲۰ تخت‌خوابی امیرالمومنین (ع)، باند دوم جاده سلطانیه -کبودرآهنگ و جاده قیدار - ابهر را به سرانجام برسانیم. همچنین در حوزه‌های مرتبط با سازمان‌هایی چون تأمین اجتماعی نیز پروژه‌هایی نظیر ساخت درمانگاه و خانه امید را پیش بردیم، هرچند برخی از آنها هنوز تکمیل نشده‌اند.

او درباره دلایل حضور دوباره‌اش در عرصه انتخابات مجلس دوازدهم، گفت: در چهار پنج سال گذشته قوانینی به تصویب رسیده که نه‌تنها موجب بهبود وضعیت مردم نشده، بلکه چالش‌های متعددی را نیز برای کشور ایجاد کرده است. از جمله این قوانین می‌توان به قانون عفاف و حجاب، طرح مسکن ملی و قانون مشاغل حساس اشاره کرد که برخی از نخبگان را به حاشیه برد. در بحث بودجه نیز شاهد تغییراتی بودیم که خلاف رویه‌های پیشین بود. در حالی که معمولاً دو تا پنج درصد از بودجه نسبت به سال گذشته تغییر می‌کند، اما در مواردی چون برنامه هفتم توسعه، بودجه با بیش از ۷۰ درصد رأی دو سوم نمایندگان به تصویب رسید که نشان‌دهنده مغایرت‌هایی با برنامه مصوب است.

بیگدلی با اشاره به اصلاحات اخیر در برنامه هفتم، گفت: هفته گذشته اصلاحیه‌ای درباره عدم تعریف شهرداری‌ها به عنوان ارگان‌های اجرایی طبق ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری ارائه شد که این موضوع پیش از این به‌درستی در قانون دائمی تعریف نشده بود.

وی گفت: اعتقاد دارم نماینده‌ای که برای بار دوم وارد مجلس می‌شود، باید در قامت یک فرد تأثیرگذار در هیئت‌رئیسه یا کمیسیون‌های کلیدی ظاهر شود تا بتواند برای حوزه انتخابیه‌اش و کل کشور مفیدتر باشد.

نماینده مردم خدابنده، با تأکید بر جایگاه قانونی نظارتی مجلس گفت: دخالت مستقیم در انتصابات ندارم، اما بعنوان نماینده، بر عملکرد مدیران کل، استاندار و وزرا نظارت دقیق دارم و در صورت ناتوانی در تحقق مطالبات قانونی مردم، تذکرات لازم را به سطوح مختلف مدیریتی کشور ارائه می‌دهم. ما ابزارهای قانونی متعددی در اختیار داریم؛ از جمله تذکر، سوال، تحقیق و تفحص و در نهایت استیضاح. این ابزارها برای نظارت مؤثر بر حسن اجرای قانون در دست ماست و باید به‌درستی استفاده شوند.

وی با اشاره به برخی فضاسازی‌ها در جریان انتخاب مدیران در استان، گفت: در برخی انتصابات از ما مشورت گرفته شده و نظراتی داده‌ایم، اما هیچ‌گاه دخالت مستقیم نکرده‌ام. مواردی هم بوده که حتی پس از انتصاب مطلع شده‌ام؛ مانند انتصاب مدیرکل راهداری، که تازه امروز شنیدم. در صورت معرفی فردی، معیار ما شاخص‌های تخصصی و توان اجرایی بوده، نه صرفاً روابط شخصی. مدیر باید فردی پیگیر، میدانی و دلسوز مردم باشد، نه پشت‌میزنشین.

بیگدلی یادآور شد: اصلاحات اساسی در کشور نیازمند جراحی بزرگ است که البته صدای بلند و تنش‌هایی به همراه خواهد داشت، اما در شرایط فعلی کشور تاب‌آوری لازم برای چنین تنش‌هایی را ندارد.

وی در ادامه به مطالبه مردم منطقه سجاس، افشار و بزینه‌رود برای ارتقا به شهرستان اشاره کرد و اظهار کرد: در مجلس دهم موضوع ارتقای این سه بخش به شهرستان را دنبال کردم. مطالعات انجام شد و پرونده‌ها به کمیسیون اجتماعی دولت رفت. اما با مخالفت روبه‌رو شد.

نماینده مردم خدابنده، با اشاره به وضعیت عمرانی و نیروی انسانی در حوزه آموزش و پرورش شهرستان، گفت: زیرساخت‌های آموزشی ما نیازمند تقویت جدی است.

او با اشاره به ظرفیت بالای خیرین در استان و شهرستان، افزود: در شهرستان خدابنده اکنون ۴۶ مدرسه نیمه‌کاره خیرساز داریم که ۱۸ مدرسه آن با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان تا پایان امسال تحویل مردم خواهد شد.